Sydney

Har precis varit ute och sprungit en runda nu, rätt så varmt kan jag meddela! Men skönt att få ha rört lite på sig. Måste ju vara snygg för helgen, haha! Precis som om en spring runda ska hjälpa mig med det!

Jag och Lee åker till Sydney om några timmar och det ska bli super roligt! Ska festa massa hade jag tänkt, hihi! Vill köpa lite nya kläder också, särskiltnågon fin klänning kanske, hihi vi får se!

Vet inte om jag kommer att ta med mig datan till Sydney, så får se om jag kan skriva något i helgen.

Glad Valborg till alla i alla fall, så hörs vi väldigt snart igen!

PUSS and love you all

Kommentera

Hej igen

Nu har blogg.se äntligen svarat på mina mail, började bli lite frustrerad där ett tag. Tack blogg.se!!!

Nu kan ni kommentera igen, jippie! Problem solved.. Så kommentera nu gärna lite, hihi!

Kram kram

Godmorgon bloggen!

Jaha godmorgon till bloggen och good afternoon till mig. Har nu precis kommit hem från en lång arbetsdag, har varit slitigt med att duscha och mata gamlingarna hela dagen. Känns som om det är det ända de gör, stackare!

Nu har jag kränkt i mig massa kakor och toast med kanel och socker på. Vet ni hur gott det är med kanel och socker på toast med rätt så mycket smör.... mmm... mycket gott kan jag lova! Kan inte få nog av kakorna, har redan ätit tre stora och vill bara ha mer.

Ska få mitt schema på jobb på torsdag, hoppas på lite ok tider.

Kramar och pussar

Deppigt efter en bra helg

Måndagar är alltid rätt trista när man har haft en så bra helg. Har gjort absolut ingenting idag. Jo jag har väl läst lite i min bok av Patricia Cornwell som jag läser för tillfället, ätit massa choklad och bara saknat Lee som va på jobb.

Tråkig dag va!!!

Imorgon är det jobb som gäller, från 7.00 till 15.30. Kan ju erkänna att det inte är mycket roligare än att bara va hemma.

Adios amigos!

Grattis till mig

Grattis på namnsdagen till mig själv får man väl säga, hihi! Har haft världens bästa namnsdag idag. Har varit på stranden hela dagen och bara badat och njutit!

Mår mycket bättre för dem som kanske undrar, har fortfarande hosta men full av energi igen, hihi!

Lee överraskade mig med att ta mig ner till guldkusten med super fint hotel och god mat lördag till söndag så det är såklart därför jag inte har kunnat uppdatera er om mina planer!!

Har nog utan att överdriva haft den bästa helgen här i Australien sedan jag kom hit! Va på stranden och jobbade lite på brännan hela lördagen och sen blev det röd vin nere på stranden med solnedgång och massa bra konversationer. Vi bara pratade, pratade och pratade, kunde liskom inte få nog. Tror mest att vi pratade om alla er där hemma om hur mycket vi saknar er. Vi satt nog på stranden tills det va bäck mörkt och vi nästan började frysa lite! Hör ni det, man kan alltså faktiskt frysa här. Trodde nästan inte det va möjligt!

Har haft det så underbart att jag knappt kan beskriva det, det ända som fattades va ju självklart kameran som ni nog kan hålla med om är trist! Hur kul är det att läsa en blogg med INGA bilder! Skit trist. Men jag lovar det kommer, ska inte va så här tråkig länge till!

Glada hälsningar och pussar till er alla, hälsar en kär Tess!

Fredag 24/4

Idag mår jag lite bättre faktiskt, det är positivt!

Pratade precis med Charlotte min älskling som också är här i Australien men i en annan stad (Cairns heter den). Hon ska snart åka hem för att njuta av den svenska sommaren!! Jag kommer att sakna henne, det är så skönt att ha någon på samma sida jordklotet som man kan ringa när som helst på dygnet. Men snart kommer Josefina en annan älskling och hälsar på mig, måste försöka ringa henne i dagarna för jag är inte helt säker på hur hennes planer ser ut inför resan hit!

Kanske om jag har tur så kommer jag att träffa Johanna en gång till innan hon åker hem, hon kommer kanske inom Brisbane innan hon åker. Hoppas hoppas, har i alla fall tagit helgen ledigt så jag har massa tid för henne!

Det är bara så synd att vi inte har vårt egna boende ännu, hade ju varit så bra och enkelt. Förhoppninsvis har vi i alla fall det när Josefina och Max kommer hit.

Det låter verkligen som om jag ser fram emot att träffa lite svenskar, hihi!

Kram kram

Samma visa

Jaha forfarande sjuk och eländig med feber och hosta!! Samma visa vad gäller att jobb ringde och frågade om jag kunde jobba, hihi bara ge mig mer ångest!

Jag måste maila in vilka datum till nästa schema som jag inte kan jobba, hur svårt är nu inte det. Jag vet ju inte vad jag ska göra om sex veckor, hihi! Och så fort jag planerar in jobb är det något stort på gång! Men jag behöver ju lite pengar så måste ju jobba!

Hoppas jag mår bättre till helgen!

Krya på mig!! Snyft snyft!

Sjuk

Inte alls kul, ligger hemma sjuk idag och vem tror ni om inte äldreboendet ringer och frågar om jag kan komma in och jobba. Lämpligt! Dem har inte ringt på några veckor och så ringer dem så fort jag är sjuk och inte kan komma in och jobba. Jag får sån ångest att behöva säganej till jobb, har alltid varit sån, vet inte varför. Tror det är workaholicen i mig som tar över!

Innan jag blir sjuk är det tre saker som alltid utmärker sig. Mitt hår blir alldeles livlöst och bara hänger, jag drömmer alltid kontsiga saker vilket jag också har gjort hela natten och sist men inte minst jag kissar jätte mycket. Det va kanske lite mycket inforation som ni inte ville veta men det är verkligen så, det är kanske andra som också upplever det. Det är konstigt, måste ta reda på varför man gör det!

Det här tog på krafterna at skriva, hihi, helt slut får nog lägga mig och vila igen, kanske titta på någon bölig film som man kan gråta till och tycka lite synd om sig själv, haha!

kram kram


090421

Vaknade upp med lite hosta, ont i halsen och lite rinnig näsa idag. Mindre roligt! Men det ska nog inte bli något större med det!!

Nu ska jag springa iväg och jobba på äldreboendet!

I eftermiddag blir det nog lite planering inför helgen då vi tänkte vi kanske ska åka iväg, möjligtvis till Byron Bay!

KÄRLEK från mig.

Redken Extreme

Sedan jag färgade tillbaka mitt hår till blont efter att ha haft det mörkt ett tag har jag tappat kvaliten på mitt hår. Inte alls kul men sedan jag köpte Redken Extreme har det blivit mycket bättre.

Lite tips!

Om du upplever att ditt hår har tappat lyster och det känns torrt och kanske till och med skadat ska du absolut investera i Redken Extreme serien. Jag använder både Rescue Force inpackningen och Anti-Snap leave in treatment. Produkterna innehåller super mycket protein, ceramider och lipider som håret behöver för att må bra och inte skadas ytterliggare. Anti-Snap är också värmeskyddande.

Använd hårinpackningen cirka 2 ggr/veckan, det blir utmärkt!

Använd Anti-Snap efter du har duschat innan du kammar ut håret och/eller  en gång/dag i torrt hår

Andra saker som kan vara bra att tänka på om håret inte är sitt vanliga jag är att:
♦ Tvätta inte håret mer än nödvändigt
♦  Undvik också att borsta håret när det är blött, det sliter jätte mycket.
♦  Försök att låta håret självtorka så mycket som möjligt
♦  Stay away from platttången (om du tvunget ska platta håret gör det med en GHD plattång, dem sliter minst, hihi och om du plattar håret se till att håret är torrt till 100 % annars sliter den ännu mer)

Puss puss

Måndag

 Då va det dax för en ny vecka med en ny måndag. Vad har jag nu gjort idag... absolut inget annat än kollat affärer och solat, hihi!

End of my day!

Nu kallar dem att maten är färdig, rätt så bra att ha någon som fixar mat till en varje kväll, hihi!

Love

När kommer vår kamera??

Längtar och längtar och hoppas och hoppas på att vår kamera vi har beställt snart ska komma, blir ju tokig av att inte kunna ta bilder!! Och stackars er som bara får massa tråkiga inlägg på bloggen utan bilder.
Förlåt förlåt men hoppas ni har överseense.

So long!

Oj oj oj!

Det är ju hemskt vad jag gnäller, hihi men ni kan tro att jag är trött idag. Va uppe tidigt (05.30) och gick till jobb. Det gick faktsikt rätt så bra idag, va inte hela världen faktiskt att behöva jobba som idag söndag!

Fast & Furious
va bra igår så det blev ingen flopp i alla fall. Om det är en film man vill se är den att rekommendera att gå på bio för utan alla ljud effekterna vet jag inte hur bra den egentligen är.

Har suttit i två timmar och försökt hitta källan till mitt problem med kommenterarerna utan tur. Tror nog att det kan va blogg.se det är fel på. Har nämligen googlat lite sett att andra haft problem med kommentarerna också!

Ska nog gå ut och gå en liten promenad nu tänkte jag.

CIAO!

Kommentarer

Vet inte vad osm är fel på min blogg men det går inte att kommentera på mina inlägg, ska försöka fixa till det imorn om jag kan, har ingen aning vad som kan va fel!

Men jag har i alla fall uppmärksammat felet, så att ni vet.

Kram kram

Strand och bio

Har varit på stranden idag, underbart underbart. Men har fått höra att ni har det rätt så bra där hemma med solsken och värme!

Ska på bio med min älskling nu ska se den nya Fast and Furious, hoppas den är bra! Man vet ju aldrig, kan ju kanske va en flopp. Det återstår som sagt att se!

Kram kram och puss puss