Ut och gå!

Nu har jag övertalat mig själv att jag ska ut och gå en runda. Klockan är 10.00 och det är dax att göra något! Så se upp för en långsam sköldpadda ute på vägarna om ni har vägarna förbi Brisbane!

Älskar föresten min tennis kjol som jag fick i födelsedags present av mamma och MIcke. Den passar till och med mig fortfarande, hihi!

Ses snart igen!

humör människan

Herregud vad mitt humör går upp och ner nuförtiden. Idag har jag varit väldigt anti allting. Väldigt uttråkad och allmänt sur, haha! Kan ju inte bli bättre!!!

Nej, men jag skulle gärna vilja kunna åka till ett gym och träna lite. Har ju som sagt ingen bil så det är ju tyvärr inte möjligt det heller. Jag och min mamma har beslutat oss för att bli vältränade nu. SEX VECKOR HAR VI PÅ OSS!  Det är ju snart bikini säsong här... och mamma har en fest att vara snygg till, haha! Så nu är det i med hårdhanskarna och börja träna på allvar.

Har sprungit två gånger denna veckan men kan inte förmå mig ut idag, det är då jag önskade att jag kunde ta mig till ett gym istället. Det är så sjukt oinspirerande att springa.

Har precis tittat upp Pole Dancing men de kurserna börjar inte förrän om två veckor. Synd för kände för det idag. Undrar hur det är?????  VIll bara få lite träningsvärk så är jag glad.


Bye bye från tränings sugen- men inte jogging sugen

Lee blivit av med gipset

Jag har föresten inte sagt att Lee sötnosen har blivit av med gipset på sin arm. Tror ni att han va glad eller, nu kan han surfa igen. Det är det enda han har tänkt på nu i över två veckor....

Kan tänka mig att det blir rätt så lång tråkigt att spela playstation hela dagarna... eller?

Adios



Mer bilder!


Picknick i New Farm, super mysigt, med massa goda dippar, ost och jordgubbar!


Efter det blev det Mexicansk mat med Sangria, mummsen!


Pussisar

Best times...

För några veckor sedan va ju Josefina älsklingen här och hälsade på, tänkte vissa en lite sammanfattning i bilder från när hon och Max va här!
Josefina uppe på podiumet, går inte en kväll utan att det förekommer dans där uppe när man är ute med henne!!!!

The three party girls!!!

Kram kommer fler bilder snart...

onsdag 29/7

Jaha då har man kommit hem från jobb och är super trötter, men ska ut och luncha med Brooke och Bekki. Ska bli mysigt, är rätt så sugen på thai mat faktiskt, men får se vad det blir!

Då har man fått brevet på posten som man länge väntat på.....IELTS engelska testet. Väldigt ledsen att göra er alla besvikna men jag klarade tyvärr inte provet. Va dock inte många poäng ifrån. Så nu är det bara att ta nya tag och invänta nästa test vilket inte blir förrän i mitten av september. Hade önskat ett lite tidigare men det finns inget att göra åt det. Så huvudet högt och sikta framåt är vad jag ska göra nu!

<nu vet ni i alla fall hur läget ligger till>

Blir nog inget köp av hus eller så på ett tag pga detta så skanog sikta in oss på att fixa en hyreslägenhet för en kort period, något riktigt cheap and nasty!!!

Kram kram så länge


Uttråkade

Jag förstår verkligen om många av mina kära läsare är uttråkade av min blogg för att jag inte har skrivit på hur länge som helst. Jag måste bli bättre nu...och det kommer jafg att bli för jag känner mig mycket gladare i mitt hjärta nu!

Har haft en liten neråt svängs period ett tag men jag är verkligen påväg ur den nu. Fråga mig inte varför jag mår bättre men antar att människan bara har en tendens att ta sig ur jobbiga tider. De är inte så heller att det har hänt massa roliga saker på senaste tiden. Har inte ens fått reda på mitt IELTS test resultat (engelska testet). Det skulle va färdigt att hämtas i fredags men icke sa nicke! Vet inte när det kommer att vara klart, ska tydligen vänta på ett brev på posten!

Jag och min älskling är väldigt kära för tillfället och utan varandra hade livet här i Australien aldrig gått, vi försöker att peppa varandra och försöker att hålla huvudet högt nu när saker och ting inte riktigt går vår väg.

Men snart eller åtminstonde förr eller senare så kommer det att gå vägen, måste bara ha lite tålamod. Problemet är väl att jag är inte riktigt känd för att ha tålamod! Men börjar bli bättre med åren tror jag!

Puss puss

Stranden

Först vill jag börja med att säga att jag sov så fruktansvärt gott igår natt. Sov som en stock kan jag meddela. Kanske stressen börjar släppa lite nu!

Nu ska vi till stranden, hoppas vädret är fint hemma i Svedala också, här är det inte ett moln på himeln!

Love u all

Imorgon

Det blir stranden imorgon med Josefina och Max och förhoppningsvis lite mat på en surfklubb. Surfklubben jag tänker på har världens godaste sallad med mango dressing, mums fillibabba! Blir inget dopp i badet, för det är svin kallt nu!! I solen är det varmt och skönt, ungefär som svensk sommar.

Idag har jag jobbat och det är bara så kul att torka skit och duscha gamlingar, haha. Det är så jag spenderar mina dagar, så bli inte gamla för då kanske jag får ta hand om er och vet inte hur motiverad jag är för tillfället till att ta hand om er. Haha, ja eller mormor och morfar gör i och för sig inget, för er tar jag gärna hand om!!!

Jajaja! Puss puss

Inga inlägg på ett tag

Förlåt mina kära läsare att jag inte skrivit på ett tag, har haft fullt upp och inte känt mig på glad på sistone. Har inte velat tynga ner alla er så har hållit mig väck i ett tag, hihi! Känns som om allt bara har gått i uppförsbacke för mig senaste veckan.

Har gjort mitt engelska test och det gick inte så bra, vilket verkligen gör mig förbannad för det är ett sjukt konstigt test. Testar inte kunskapen på ett bra sätt. Har bett en tyst bön till Gud att han ändrar mina felaktiga svar till rätt och ger mig ett bra resultat, haha! Vet liksom inte när det nu kommer att bli av det här med att va sjuksköterska. Känns nästan som om det inte är meningen att jag ska jobba som sjuksköterska här i detta land.

Så så positiv är jag för tillfället!

KRAM KRAM SÅ LÄNGE


Fina lina!

Ohh vad gött det va och träffa Josefina i helgen ohh herregud vad roligt vi har haft det! Träffades först på lördagen i Byron Bay och åt lunch och gick en lång runda på stranden och såg delfiner! Sen blev det vin och dans för hela slanten. Gick ut på en nattklubb som hette LA LA LAND och vi dansade hela natten. Va inte hemma förrän vid 4 snåret!

Mådde inte jätte bra dagen efter.

Jay och Rels va också med oss där nere och Finas pojkvän Max. På efter middagen på söndagen blev det reggea band som hette KingTide på Beach Hotel.

Riktigt bra och vi mådde bättre från gårdagen vid det här laget! Sen åt nachos till vi höll på att storkna.....

Blir lite bilder senare, ska iväg med min älskling till en doktor och kolla vad som har hänt med hans handled. Skadade den på jobb idag, hoppas verkligen inte att det är något allvarligt. Måste plugga till mitt engelska test också!

Puss puss

Byron Bay here we come

Jepp nu är vi snart påväg! Ska bara äta lite Scramble eggs and we are off!

See you soon

Imorgon smäller det!

Har nog världens största mygg bett på ankeln, precis på en ven. Myggan måste ha sugit rejält för jag håller på att dö av kli..... Men jag är rätt bra på att hålla mig ifrån att klia på myggbett, jag kliar brevid och det hjälper rätt bra utan att frisätta mer histamin...Jaja där kom sjuksköterskan i mig ut lite, hihi!

Imorgon så smäller det...... jag ska träffa min älskling Josefina i Byron Bay och det ska bli så super roligt. Ska festa till det ordentligt är det tänkt!!!

Ska ta med mig datan så ska försöka blogga i helgen också!

Lee har köpt den nya iphonen och jag tror faktiskt att jag är lite avundsjuk. Sånt har inte jag pengar till för tillfället.... min får duga ett tag till

Plugg a la plugg

Ja då har man pluggat hela dagen, piss tråkigt. Glad att jag tog med mig alla mina gamla papper från min Cambridge engelska kurs jag gjorde för typ 5 år sedan. Har tittat igenom allt det men känns som om jag bara tittar på allt, tar in in något!

Har glömt att påminna er om att Josefina älsklingen är i Australien nu och jag ska träffa henne på lördag i Byron Bay. Ska bli super roligt! Blir fest hela helgen. Har hyrt hotel för både lördagen och söndagen! Jay och Rels ska också med, skit kul!

Inget jävla varmvatten är det kvar i detta huset så det blir ingen tvätt av mitt hår ikväll. Skit också!

Hörs imorgon!

Sugen på att baka igen!

Super suugen på att baka igen, men vill inte misslyckas igen. Har verkligen inget självförtroende vad gäller bakning längre, hihi!

Är super sugen på drömmar, mummsen. När vi gick på höstadiet brukade vi gå och köpa drömmar minst en gång om dagen. Det va världens godaste drömmar också!

Får väl se om det blir lite bak snart. Tror mest att jag letar efter saker att göra istället för att plugga. Har en tendens att göra det....

Kram kram