oj oj oj

Tror ni jag har varit busy idag eller. Det visade sig att den lägenheten vi verkligen blev förälskade i redan hade fått erbjudanden och det är dold budgivning som gäller.. Vilket innebär att vi fick ge vårt högsta bud (ville ju egentligen inte ge så mycket) och så får vi se. Förhoppningsvis får vi beslut i eftermiddag. Med vår otur så får vi säkert inte den, men ska aldrig säga aldrig. Håller tummarna!!!
Jag har i princip suttit i telefon hela dagen, pratat med advokater och dylikt. Denna processen är "nerv wrecking"..
Miljoner kramar!

Film

Nu ska vi åka till video butiken och hyra film, inte alls säker på vad det blir för något, kanske böle film, hihi! Eller komedi. Det har tydligen kommit ut en Fame film på bio nu, den vill jag vill ju verkligen se....Älskade Fame när det visades.
Jag och andra halvan har kollat lite lägenheter på nätet nu, så imorgon kanske det blir några inspektioner om vi har tur. Det finns verkilgen inte mycket på marknaden för tillfället. Åtminstone inte i vår prisklass, får kanske ta och bli miljonär först!
LOVAR att lägga upp lite bilder från mina bravader imorn.
Pussisar

pUsS pUsS

Ville bara skriva ett litet message till er där ute.

Jag älskar att vara glad och det är en underbar känsla att verkligen kunna va glad och särskilt glad för andras skull. Det är nog egentligen inte en lätt sak att alltid kunna vara glad över det andra gör och har. Men jag är så glad för att det går bra för mina vänner, så glad att jag nästan kanske visar det överdrivet mycket.

Folk som inte kan vara glada för andra borde träna på det, för om du ansåg dig vara en glad typ av människa innan så blir du ännu gladare av att göra andra glada....

LoVe

Glad

Jag har jobbat hela dagen idag, alltså lördag och ska jobba i morgon också. Lee blev uttråkad av tanken på att jag skulle jobba så han har åkt till Straddie för o surfa hela helgen, kommer inte hem förrän söndag, snyft!!! Men jag har tittat på massa film och pratat med Svenskt folk, haha! Måste faktiskt meddela att jag känner mig rätt så glad för tillfället, rätt så settled som man säger häröver. Kan väl beskriva det som att jag är rätt nöjd med livet just nu, känns som om lite bolar har börjat rulla för oss.
I lördags va vi på fest, tänkte jag kan lägga upp lite bilder på det imorn för nu är klockan snart 20.00 och Tess måste gå o lägga sig för hon börjar klockan 6.00. Så, så tråkig är jag. Ja ni får säga vad ni vill.....
Ska också lägga upp lite bilder på lilla Jaxon, Lee's systers lilla bebis som är super söt.
Höres och synes.

ordning or reda

Nu får det bli ordning o reda på mitt bloggande... Har jobbat sjukt mycket senaste veckan och sedan jag kom hem från Sverige resan.. Har i princip jobbat dag och natt känns det som.
Idag har jag i alla fall pratat med min mamma och det kändes bra, hon va lite förskyld och det är faktiskt jag också. Det är rätt störigt för när jag blir det så kliar det alltid i mina öron. Konstig känsla kan jag meddela.
Föresten har jag meddelat att jag och älsklingen har köpt ny data.....ja en macbook, hihi! Skit fin- kolla in..
Problemet är bara att jag fattar inte ett skit av hur den funkar och hur man ska göra saker på den, haha! ja jag lär väl mig snart antar jag, de säger att Mac ska vara lättare än PC om man bara har lärt sig!!
kram kram

stressig vardag

Ja herregud vad jag har haft och göra senaste tiden....

Sverige va underbart även fast jag saknar alla sjukt mycket nu. Man hade ju liksom nästan börjat vänja sig med att va ifrån varandra lite och så bröts den rutinen och nu är saknaden stor igen!

Samtidigt är det skönt att få va tilbaka här också. Snart ska jag iväg till flygplatsen och hämta min underbara pojkvän. Han har varit i Indonesien och surfat i all denna kaos med jordbävningar och tsunamis. Jag har varit så orolig men nu är han tills slut i alla fall på väg hem och jag är lycklig!

Ikväll blir det 30 års fest och jag är sjukt laddad. Det har ju som sagt blivit rätt så mycket fest nu när man varit hemma i Svedala så man har ju blivit van....

kram kram och saknar er alla

Puss från en lycklig själ!!